InteriorDesign

   Olen lapsuuteni viettänyt kauniissa kodissa designesineiden ja huonekalujen ympäröimänä ja se on varmasti kehittänyt silmääni jo lapsesta asti.

 Omassa kodissani sitten huomasin sen jatkuvan muutoksenhalun kodinilmeeseen ja täten olen aina keksinyt uusia ratkaisuja kotiin - hyvin luoviakin.

Yritän aina saada kodista toimivampaa ja sen lähes täydellisen sisustusvaihtoehdon. Ystävät ja naapurit ovat tämän huomanneet ja pyytäneet apuani stailauksessa. Hyvin mielelläni auttaisin ihmisiä stailauksen keinoin saamaan kodistaan kauniimman ja toimivamman.

 

   Ohessa kuvia omasta kotoa sisustusoivalluksista (edullinen budjetti) ja sitten ystäväni kotoa olohuoneen uudelleen stailaus (hankintoja matto,verhot,kasvit ja tyynyt). Tämä on sellainen intohimoinen tehtävä, jonkalaisia haluaisin lisää.​

   Ota yhteyttä, jos sinulla on joku pieni ongelmapaikka kodissasi johon haluaisit uuden ilmeen.

 

OLOHUONEEN

Stailaus

Huone ennen stailausta:

   Otin Maijaan yhteyttä, koska tiesin hänen olevan taitava sisustaja. Halusin olohuoneeseemme raikkaan ja pirteän ilmeenvaihdoksen ja juuri sellaisen sain. Maija suunnitteli värit, huonekalujen uudet paikat ja tietyt uudet pintamateriaalit. Olen tosi tyytyväinen muutokseen! Huoneesta tuli kaunis, tyylikäs, pirteä ja valoisa. Kiitos Maija! 

 

Marika Kerätär, Espoo

Sisustusideoita instagramistani:

1/2
 

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen:

CONTACT
info
Get in touch